Het TeamOntmoet de mensen achter Incontroll

Passie voor veiligheid & kwaliteit


Het team van Incontrolll is dag in dag uit actief om ondernemingen bij te staan om de veiligheids-, Arbo- en kwaliteitsambities te realiseren.
P.A. Rudenko

Pieter Rudenko

Hoger Veiligheidskundige | Project Management

Safety is niet alleen het dragen van PBM’s maar vooral laten zien dat je als organisatie geeft om je medewerkers. Niet alleen praten over safety maar vooral safety "DOEN". Het begint bij het management commitment. Het management is de lijm en de smeermiddel van de organisatie. Betrokken mensen zijn goud waard en vormen de ruggengraat van de onderneming. De medewerkers zijn de belangrijkste asset van elke bedrijf. Het visitekaartje. De medewerkers maken het bedrijf.

“We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other.”


R. Willems

Roelof Willems

Hoger Veiligheidskundige | HSE project management | Consultant

Inmiddels al 3 decennia ervaring op gebied van gevaren identificatie en analyse vanaf de initiatiefase tot aan de ingebruikname. Opstellen en onderhouden van V&G beleid en projectcoördinatie ontwerp & uitvoering. Ook specialist in het uitvoeren van inspecties / audits en ongeval onderzoek. Ervaren gesprekspartner naar alle betrokken interne en externe partijen binnen de projectomgeving. Tevens een motivator in het positief bewegen van mens en organisatie.


G. Pennings

Govert Pennings

Hoger Veiligheidskundige i.o. | Veiligheidskundige | Vario Online expert

Niets is zo mooi als bedrijven te helpen zorg te dragen voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Arbo investering leveren dan ook echte besparingen op. Met Vario Online help ik graag bedrijven tijdbesparing en efficiëntie doelstellingen in zorgsystemen te behalen, zo blijft er meer tijd over voor praktische veiligheid op de werkvloer.


K. Heethuis

Klaas Heethuis

Veiligheidskundige

Als project veiligheidskundige de afgelopen jaren aan het werk geweest op uiteenlopende locaties te denken valt hierbij aan de Petro chemie, chemie, nieuwbouw, food en scheepswerven.
Het leuke aan deze verschillende bedrijven is dat het nooit hetzelfde is en je op alle uiteenlopende locaties weer een nieuwe uitdaging hebt, hierbij staat het coachen van de medewerkers centraal.


E. Bruns

Erik Bruns

Veiligheidskundige

Ervaring als veiligheidskundige op diverse projecten, zoals; afvalverbranding centrale, Bio-energiecentrale, biodiesel centrale en zonneparken. Mijn motto is; “iedereen veilig aan het werk, en iedereen weer veilig naar huis”. Doordat ik steeds op diverse projecten aan de slag bent is geen dag het zelfde. Samen met opdrachtgevers en medewerkers het veiligheidsbewustzijn naar een hoger niveau zien te krijgen is een leuke uitdaging waar ik niet voor terug deins.


S. Lacle

Sumo Laclé

Integrale Veiligheidskundige

Ik heb een ruime werkervaring in verschillende sectoren zoals o.a. de bouw, productie omgevingen en de beveiliging. Als Integrale Veiligheidskundige heb ik een brede kijk op veiligheid waardoor ik klanten op diverse onderwerpen goed kan ondersteunen en adviseren. Belangrijke kernwaarden in mijn werk zijn: behulpzaamheid, eerlijkheid en sociale vaardigheden.Support Team

image

Mirjan

Financiële administratie
image

Marcella

Telefoniste / administratie
image

Nina

Telefoniste / administratie

Versterking

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Wij zijn altijd opzoek naar gepassioneerde QHSE professionals.

0800 320 0 320