Het TeamOntmoet de mensen achter Incontroll

Passie voor veiligheid & kwaliteit


Het team van Incontrolll is dag in dag uit actief om ondernemingen bij te staan om de veiligheids-, Arbo- en kwaliteitsambities te realiseren.
R. Willems

Roelof Willems

Hoger Veiligheidskundige | HSE project management | Consultant

Inmiddels al 3 decennia ervaring op gebied van gevaren identificatie en analyse vanaf de initiatiefase tot aan de ingebruikname. Opstellen en onderhouden van V&G beleid en projectcoördinatie ontwerp & uitvoering. Ook specialist in het uitvoeren van inspecties / audits en ongeval onderzoek. Ervaren gesprekspartner naar alle betrokken interne en externe partijen binnen de projectomgeving. Tevens een motivator in het positief bewegen van mens en organisatie.


P.A. Rudenko

Pieter Rudenko

Hoger Veiligheidskundige | Project Management

Safety is niet alleen het dragen van PBM’s maar vooral laten zien dat je als organisatie geeft om je medewerkers. Niet alleen praten over safety maar vooral safety "DOEN". Het begint bij het management commitment. Het management is de lijm en de smeermiddel van de organisatie. Betrokken mensen zijn goud waard en vormen de ruggengraat van de onderneming. De medewerkers zijn de belangrijkste asset van elke bedrijf. Het visitekaartje. De medewerkers maken het bedrijf.

“We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other.”


J. Sok

Jan Sok

Accountmanager | Relatie beheerder

Veiligheid is een van de basisbehoeften in het leven. Incontroll kan je hiermee helpen. In mijn periode voor Incontroll heb ik 1 wijsheid verworven. Een veilige en gezonde werkomgeving is een voorwaarde om plezierig te werken. Wij hebben de juiste HVK-ers in dienst die je hierbij kunnen helpen. Met mijn jarenlange ervaring met het werven van de juiste man/vrouw op de juiste plaats zorg ik er voor dat een plezierige werkomgeving in stand blijft. Ik zoek de juiste HVK-er / MVK-er bij de juiste opdrachtgever. De nazorg vinden we ook belangrijk, mensen in een plezierige werkomgeving leveren een degelijk en efficiënt resultaat. Tot slot veiligheid begint bij jezelf en daar kan ik je bij ondersteunen.


G. Pennings

Govert Pennings

Hoger Veiligheidskundige | HSE-project management | Consultant

Niets is zo mooi als bedrijven te helpen zorg te dragen voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Arbo investering leveren dan ook echte besparingen op. Door ruime ervaring in verschillende branches ben ik in staat om snel te schakelen, praktische en duurzame oplossingen te bieden. Met behulp van een goed analytisch vermogen kunnen onderzoeken nauwkeurig plaatsvinden en worden passende maatregelen geadviseerd.


R. De Jong

Robin de Jong

Hoger Veiligheidskundige| HSE-project management | Consultant

Bewustwording is een van de belangrijkste factoren als wij het hebben over veiligheid. Immers als er geen bewustwording is van veilig werken, dan zal dat de veiligheid op locaties niet ten goede komen. Voor mijzelf geldt dat ik ben gaan inzien hoe belangrijk veilig werken is, door het beroep veiligheidskundige. Het in gesprek gaan met elkaar over veiligheid is niet alleen belangrijk en leuk, maar het draagt ook bij aan elkaars veiligheid. Hierbij probeer ik altijd mijn steentje bij te dragen door de juiste ondersteuning te bieden aan de verschillende teams, zodat de veiligheidsknelpunten die er zijn altijd “in de lijn” worden opgepakt en opgelost. Op het moment dat de veiligheidsknelpunten “in de lijn” worden opgepakt is mijn missie geslaagd.


M. Schuurman

Marcel Schuurman

Hoger Veiligheidskundige | HSE-project management | Consultant

Als hoger veiligheidskundige ben ik in staat om mij op verschillenden niveaus binnen het bedrijfsleven te verplaatsen. En vind ik het belangrijk om ook spreekwoordelijk met de voeten in de klei te staan. Veiligheid op de werkvloer is een samenspel van luisteren naar en observeren van de werknemers op de werkvloer. Om een goed advies, beleid of maatregelen op veiligheid en gedrag te kunnen geven moet je weten wat er op de werkvloer speelt en je kunnen inleven in de wensen van de werknemers en werkgevers.
Of het nu gaat om binnen een organisatie de veiligheidscultuur in beeld te brengen en verbetervoorstellen op te stellen. En het uitvoeren van Risico-inventarisaties of het begeleiden van diverse projecten (bouw, sloop, zware industrie of bodemsaneringen) is voor mij geen onbekend terrein.


J. Dieterman

Jorian Dieterman

Integraal Veiligheidskundige | Hoger Veiligheidskundige i.o.

Veiligheid kan voor iedereen een andere betekenis hebben. Voor mij betekent veiligheid dat iedereen ongeschonden thuis komt. Om dit te realiseren leg ik de nadruk op communicatie en samenwerken. Door middel van goede communicatie in de voorbereidingsfase, uitvoeringsfase en afrondingsfase kunnen de meeste risico’s tijdig geïdentificeerd en aangepakt worden. Ik wil hierbij bijdragen door goed te luisteren, miscommunicaties te verhelpen en goede en open communicatie te bevorderen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat er hierdoor goed wordt samengewerkt waarbij kennis en ervaring samenkomen en dat we samen ons werk veilig kunnen uitvoeren ongeacht de uitdaging.


K.J. Adolfs

Kevin Adolfs

Middelbaar Veiligheidskundige | Consultant

Kevin is een jonge leergierige en ambitieuze Mvk’er met veel potentieel. In de toekomst wil hij zich profileren als hoger veiligheidskundige. Hij is ook beschikbaar voor ondersteunende werkzaamheden van het QHSE-software pakket VARIO. Dit is hem op het lijf geschreven. Zijn gretigheid en enthousiasme zijn aanstekelijk op de werkvloer en creëert een leuke en plezierige werksfeer.


N. Werson

Natascha Werson

Middelbaar Veiligheidskundige | Consultant

Ieder heeft zo zijn missie in zijn werk. Mijn doel bij Incontroll is het creëren van een veilige werkvloer bij onze gewaardeerde klanten. Als gedreven Middelbaar Veiligheidskundige neem ik mijn taken serieus en ben ik vastbesloten om bij te dragen aan een veilige werkomgeving voor iedereen. Ik geloof dat preventie en bewustwording essentieel zijn om ongevallen en incidenten te voorkomen.
Mijn passie voor veiligheid motiveert mij om voortdurend te groeien en mijn kennis te verbreden. Ik ben ambitieus en streef ernaar om mijn carrière voort te zetten als Hoger Veiligheidskundige. Door mezelf uit te dagen en voortdurend te blijven leren, hoop ik mijn impact te vergroten en een positieve verandering teweeg te brengen in de veiligheidsindustrie.
Een quote die mij altijd inspireert is: 'Veiligheid is geen toeval, het is het resultaat van toegewijde inspanning.' Deze woorden herinneringen mij eraan dat veiligheid niet vanzelf komt, maar dat het een voortdurende inzet vereist. Het creëren van een veilige werkomgeving is een collectieve verantwoordelijkheid waarbij iedereen zijn steentje moet bijdragen.


Support Team

image

Mirjan

Financiële administratie
image

Marcella

Telefoniste / administratie
image

Nina

Telefoniste / administratie

Versterking

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Wij zijn altijd opzoek naar gepassioneerde QHSE professionals.

0800 320 0 320